Развитие без граници
08.02.2021
Сподели: 0
  • Facebook
4902

AMAKids & SMARTUM битка 2021!

Страхотна новина за учениците на Академия AMAKids!

От 15 до 28 февруари за вас ще се проведе интелектуална зимна надпревара: онлайн битка 2021 на AMAKids & SMARTUM!

Регистрацията започва на 22 януари от 12:00 часа! Първите 500 записали се участват безплатно! Не пропускайте своя шанс!

Февруари е времето, в което всяка година се провеждат турнири на AMAKids & SMARTUM - международни и регионални състезания, провеждани под егидата на нашата академия.

Тази година, поради пандемията, провеждането на голям детски офлайн турнир не е възможно, но това не е причина да отменяме нашата дългосрочна традиция! В крайна сметка, нашите ученици по света могат да участват в битката онлайн - може би най-любимият формат на състезания сред младите гении от AMAKids!

AMAKids & SMARTUM Battle 2021 е възможност за учениците в нашата академия да тестват своите умения по ментална аритметика, а също и да спечелят "Нейро" - нашата виртуална „валута“, която децата използват в мотивационната игра Amaland. Всяка битка ще бъде интересна и вълнуваща, защото платформата AMAKids подбира равностойни противници!

Но това не е всичко! Винаги подготвяме нещо специално за всеки нов турнир и AMAKids & SMARTUM Battle 2021 няма да бъде изключение: ще има специална номинация „Ironman AMAKids & SMARTUM Battle 2021“. Победителят в тази номинация ще спечели игрова конзола Sony Playstation 4!

Искате ли да участвате в AMAKids & SMARTUM Battle 2021? Не пропускайте началото на регистрацията на 22 януари от 12:00 часа. Регистрацията ще бъде достъпна на платформата.